Het Advocatenkantoor

Het advocatenkantoor "Advocaat Zoer"

​​​​​​​Advocaat Zoer is een onafhankelijk en kwalitatief zeer goed bekend staand advocatenkantoor met haar hoofdvestiging in Meppel (Drenthe). Telefonisch/per app bereikbaar op 06-51410704 / kantoor 0522 740 007 en mail g.zoer@advocaatzoer.nl. 

In verband met het coronavirus tot en met 6 april geen afspraken op kantoor. Wel kan via WHATSAPP VIDEOBELLEN plaatsvinden en op die wijze nieuwe zaken worden ingenomen en evt. gesprekken met meerdere personen worden gevoegd met videobeeld. Stuur een app of bel naar 06-51410704, het tel. nr. van mr. Zoer, en u verneemt verder wat de mogelijkheden zijn.  

De hoofdrechtsgebieden zijn familierecht (scheiding, alimentatie, omgang, voogdij, gezag), mediation, verbintenissenrecht/overeenkomstenrecht en hippisch recht (pony/paard gerelateerde kwesties).  

Met een onafhankelijk advocatenkantoor wordt bedoeld dat Advocaat Zoer niet afhankelijk is van derden en uw belang te allen tijde centraal stelt. Veel mensen komen via via  (accountant, notaris, andere advocaat, vrienden, familie, andere bekenden) bij Advocaat Zoer vanwege de goede naam en reputatie, veelal uit eigen ervaring. Degene via wie u bij  Advocaat Zoer bent gekomen ontvangt uiteraard geen informatie omtrent uw zaak of omtrent u van Advocaat Zoer, ook niet of u nu wel of geen contact heeft opgenomen met mr. Zoer na het noemen van haar naam door een derde aan u. Contacten met mr. Zoer vallen onder het beroepsgeheim van de advocaat. 


Advocaat Zoer is geen statig en oubollig advocatenkantoor, maar hypermodern en oplossingsgericht ingesteld. U krijgt waar voor uw geld, door middel van eerlijk advies over de haalbaarheid van uw zaak en steeds volledig inzicht in waar tijd in uw zaak aan is besteedt. 

Er is sprake van een laagdrempelig persoonlijk contact met uw advocaat, mw. mr. F.  (Gina) Zoer. Per email of telefoon wordt bijv. snel met elkaar gecorrespondeerd en overlegd. Geen secretaresse ertussen die in feite toch niets voor u kan betekenen inhoudelijk. Per whatsapp en mobiele telefoon ( 06-51410704) kan  rechtstreeks contact worden gezocht met mr. Zoer, ook als u nog niet eerder contact met mr. Zoer heeft gehad. 

Een advocaat werkende bij een groot en bekend kantoor maakt nog niet dat de betreffende advocaat zelf ook goed is! Wil men extra betalen voor een groot stuk overheadkosten en de status van een (groot) bekend kantoor, dan is dat aan u uiteraard.  Wilt u kwaliteit waar dat ook werkelijk voor van belang is én waar voor uw geld, dan bent u bij mr. Zoer aan het juiste adres.  In een zaak is iedere advocaat persoonlijk zo goed als die zich in zijn/haar eentje kan presenteren en zegt het kantoor waar die aan verbonden is helemaal niets. 

Wat u zelf kunt doen scheelt u advocaatkosten en mr. Zoer houdt rekening met uw portemonee, dus eigen inbreng is waar mogelijk geen enkel probleem, maar wordt juist gewaardeerd. Het is immers uw zaak en uw portemonee.