Het Advocatenkantoor

Het advocatenkantoor "Advocaat Zoer"

​​​​​​​Advocaat Zoer is een onafhankelijk en zeer goed bekend staand ervaren advocatenkantoor met haar hoofdvestiging in Meppel (Drenthe). Er is tevens een afspraaklocatie in Wanneperveen (Overijssel gemeente Steenwijk).

De hoofdrechtsgebieden zijn familierecht (scheiding, alimentatie, omgang, voogdij, gezag), mediation en hippisch recht (pony/paard gerelateerde kwesties).  

Met een onafhankelijk advocatenkantoor wordt bedoeld dat Advocaat Zoer niet afhankelijk is van derden en uw belang te allen tijde geheel centraal stelt. Veel mensen komen via via bij Advocaat Zoer vanwege de goede naam en reputatie. 

Advocaat Zoer is geen statig en oubollig advocatenkantoor, maar modern en oplossingsgericht ingesteld. Er is sprake van een laagdrempelig persoonlijk contact met uw advocaat, mw. mr. F.  (Gina) Zoer. Per email wordt bijv. snel, kort en bondig met elkaar gecorrespondeerd, waar mogelijk zonder tussenkomst van een secretaresse. Per whatsapp en mobiele telefoon kan  rechtstreeks contact worden gezocht met mr. Zoer indien er sprake is van een spoedeisende situatie. Contact via Skype bestaat ook tot de mogelijkheden.  

Wat u zelf kunt doen scheelt u advocaatkosten en mr. Zoer houdt rekening met uw portemonee, dus eigen inbreng is waar mogelijk geen enkel probleem, maar wordt juist gewaardeerd. Het is immers uw zaak en uw portemonee. Een afspraak in Hoogeveen, waar mr. Zoer 10 jaar gevestigd is geweest aan de Donau 5 te Hoogeveen onder de naam Van Steen Pronk Zoer Advocaten (VSPZ advocaten, thans Van Steen en Pronk Advocaten), is in overleg ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheid daartoe indien gewenst.